Ring til os på​

Mail til os på​

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne herunder, så vil vi ringe til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Døre og vinduer udskiftes i dit hus

Hos BP Byg i Grindsted nær Billund og Varde, tilbyder vi kvalitetsdøre og -vinduer af enhver type. Vi har stor erfaring i at montere døre og vinduer i mange forskellige slags huse. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at få rådgivning om nye vinduer og døre til huset. Du kan kontakte os på telefon 23 46 95 84 eller skrive til vores e-mail brian@bpbyg.com​, så laver vi en aftale.

Vi rådgiver om nye døre og vinduer

Når der skal sættes nye døre og vinduer i dit hus, er der mange muligheder. Derfor er det vigtigt, at du får den rådgivning, du har brug for, før du tager beslutningen om et eventuelt projekt. Vi giver dig den faglige rådgivning, så du kan være sikker på et resultat, der matcher og løfter dit hus.

Desuden kan vi rådgive dig om anvendelsen af døre og vinduer, der er mest muligt energioptimerede. Når vi har lavet en aftale med dig, står vi gerne for både levering og montering i områder nær Billund og Grindsted.

Særlige ønsker til de nye vinduer og døre

Har du særlige ønsker til de nye døre og vinduer i huset, kan du regne med, at vi lytter til dig. Vort snedkerværksted kan opfylde de specifikke ønsker til stil og design, som du måtte have. Dette uanset om det er klassiske vinduer og døre eller en mere moderne stil. 

Vi lægger vægt på, at det håndværk, vi udfører, passer til husets arkitektur, så du får en flot facade på huset mange år fremover.

Besøg os på Facebook

Brian Poulsen
Nymarksvej 4

7200 Grindsted

​Skriv til os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af:​

Brian Poulsen

Nymarksvej 4, 7200 Grindsted - CVR: 30222229

Telefon: 23 46 95 84 - E-mail: brian@bpbyg.com